Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

06/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

13 Eylül 2023

06/09/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

 

Asma Mahallesi Sakinlerinden,

Merhum Mustafa Şeref’in oğlu,Merhum Mevlüt Şeref’in kardeşi,Fatma Şeref’in eşi,Yadigar Uzun’un kardeşi,Ayşe Gören ve Nuray Güngör’ün babaları,İbrahim Odabaş’ın damadı,Mert Gören’in dedesi,MEHMET SITKI ŞEREF vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Asma camiinde kılınacak öğle namazının ardından Çaydamar Kokaksu aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı MEHMET SITKI ŞEREF’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi Sakinlerin,

Semiha SARIALP’in Eşi,İl Sağlık Müdürlüğünden emekli Ziya SARIALP vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bartın-Ulus’ta kılınacak ikindi namazının ardından aynı yerde defnedilecektir. Akraba dost ve tanıdıklarına üzüntü ile duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ziya SARIALP’eAllah’tan rahmet kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.

 

Bağlık Mahallesi Sakinlerinden,

Fatma Açıkgöz’ün eşi,Satı, Ahmet Dilek ve Elif’in babaları,Songül ve Şenol Aydın’ın kayınpederi,HASAN AÇIKGÖZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Rat Mahallesi camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Kırat aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı HASAN AÇIKGÖZ’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi Sakinlerinden

Merhum Hasan Baştan’ın eşi , Melda , Yelda , Melih Baştan’ın anneleri , Sema Baştan’ın kayınvalidesi , Şebnem Açelya Baştan’ın babaannesi ,Nursel BAŞTAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzun Mehmet Camiinde kılınacak öğle namazının ardından Kıraat Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Nursel Baştan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Terakki Mahallesi Sakinlerinden,

Merhum Hacı İsmail Artar’ın Oğlu ,Merhume Sevim Artar’ın Eşi ,Mehmet , Nebahat , Nezahat , ve Hatice Artar’ın Kardeşleri , İsmail ve Emirhan Artar’ın Babaları ,Emin , Mükail ve Müjdeba Artar’ın Amcaları ,Acılık Köprü Altı Esnaflarından Ali ARTAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Acılık Camiinde kılınacak öğle namazının ardından İncivez Aile Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Ali ARTAR’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.